Tjänster

Medlemsintroduktion

Få professionell coaching, träning utifrån dina förutsättningar och träningsprogram i världsklass genom att gå vår medlemsintroduktion.

I introduktionen ingår bland annat:
– Uppstartssamtal där vi pratar om dig, dina förutsättningar och mål.
– Tolv träningstillfällen med personlig coaching under varje tillfälle.
– Tillgång till teoridelar i text-, bild- och videoformat inom bland annat anatomi, träningslära, kost och livsstil.
– Genomgång av cirka 70 grundläggande övningar.
– Individanpassat träningsprogram för repetition och träning på vår fantastiska Open Gym-yta.
– Coach på Open Gym för att hjälpa till med utförande av övningar och andra frågor.
– Avstämningssamtal efter genomförd introduktion.

En person: 3995 kr
Två personer: 2995 kr/person

Medlemskap

Efter att du har gått medlemsintroduktionen är det bara att börja träna. Det finns alltid en coach på plats under träningspassen och det är aldrig mer än tio personer i varje grupp. I ordinarie medlemskap ingår även tillgång till vår finfina Open Gym-yta för träning på egen hand. Varje måndag, tisdag, onsdag och torsdag finns det en coach på Open Gym för att hjälpa till med teknik, utförande av övningar och andra frågor. I medlemskapet ingår tillgång till våra träningsprogram Adapt, Evolve, Challenge och Inure samt fyra olika tyngdlyftningsprogram som du hittar mer information om längre ner.

Medlemskap: 1395 kr/månad (löpande med tre månaders uppsägningstid)

Individanpassade träningsprogram

Våra individanpassade träningsprogram riktar sig mot både motionärer och elitsatsande personer. Gemensamt för alla som har ett individuellt träningsprogram är att de vill ha ett strukturerat, hållbart och långsiktigt program som passar deras specifika förutsättningar och mål.

Ett individanpassat träningsprogram är det absolut bästa vi har att erbjuda och går inte att jämföra med ett generellt träningsprogram. Du jobbar dagligen interaktivt med din coach gällande träningspass, resultat, återkoppling och utvärdering för att säkerställa att önskade framsteg nås. Självklart ingår även alla fördelar med ett ordinarie medlemskap.

Individuell programmering: 1995 kr/månad (löpande med tre månaders uppsägningstid)

Våra träningsprogram

Adapt
Adapt är för dig som börjar din träningssatsning eller tränar för hälsa och vill bygga balanserad, funktionell fysisk förmåga. Träningsprogrammets huvudfokus är rörlighet, uppbyggnad av stabilitet, styrka och aerob kapacitet. Varje pass är cirka 60 minuter långt.


Evolve
Evolve är ett träningsprogram för dig som har alla förutsättningar från Adapt och vill börja träna mer sportspecifikt. Programmet är uppbyggt på fyra träningsdagar per vecka och varje pass är cirka 70 minuter långt. Målbilden för dig som följer Evolve är att kunna utföra de olympiska lyften och göra relativt avancerade gymnastiska rörelser under intensitet. Träningsprogrammets huvudfokus är därför på tyngre, mer avancerade övningar och ökad muskeluthållighet. Evolve rullar på cykler om sex till åtta veckor med uppbyggnad, intensifiering och återtester.


Challenge
Challenge
är för dig som är dedikerad och har god erfarenhet av funktionell styrke- och konditionsträning, med mål att tävla eller utvecklas på avancerad nivå. Träningsprogrammet är uppbyggt på fem träningsdagar per vecka och varje pass är cirka 90 minuter långt. Vidare följer Challenge en årscykel med start i april och formtopp inför tävlingen ”CrossFit Open” i slutet av februari. Cykeln innefattar progressioner och periodiseringar med återkommande tester för att se att din utveckling hela tiden går framåt.


Inure

Inure är ett fortsättarprogram för dig som vill bli allsidigt tränad. Programmet bygger på en blandning av övningar från strongman, gymnastik, styrkelyft, funktionell styrketräning och kondition. Skillnader mot fortsättarprogrammen Evolve och Challenge är att Inure fokuserar mindre på tävlingsformen ”functional fitness”. Tyngdlyftning är helt bortplockat och ersatt med styrkelyft samt mer träning med säckar, bollar och ställningar. Om du gillar att träna och tampas med varierade fysiska utmaningar, lära dig nya rörelser samt få bättre kroppskontroll är Inure träningsprogrammet för dig.


Tyngdlyftningsprogram
Våra tyngdlyftningsprogram sträcker sig från ett nybörjarprogram på två träningsdagar per vecka till ett gediget program på fem träningsdagar per vecka, skrivet för den som vill tävla i tyngdlyftning.

Personlig träning

Vi designar individanpassade träningspass utifrån dina behov och önskemål. Det kan röra sig om att komma igång med regelbunden träning, förbättra tekniken i olika övningar eller uppnå specifika träningsmål. Självklart sker träningstimmen tillsammans med en av våra utbildade coacher.

Kalipermätning

En kalipermätning är ett av de noggrannaste sätten att räkna ut kroppsfettprocent. Vid en kalipermätning får du en sammanställning av din kroppskonstitution samt rekommendationer på dagligt intag av protein, kolhydrater och fett för att du ska nå dina mål. Om du nyligen startat med träning, om du av någon anledning vill förändra din kroppskonstitution eller är allmänt intresserad av hälsosamma värden rekommenderar vi en kalipermätning. I och med mätningen får du något att jämföra med senare, kanske efter att du tränat ett tag eller fokuserat på att förbättra kosthållningen.

Kalipermätning: 400 kr

Kostrådgivning

Vi hjälper dig att få rutinerna för att förbättra din kosthållning. Vi anser att det för långsiktig förändring av kost och livsstil behövs kunskap samt förståelse, förvärvad över tid genom övning. Vårt upplägg är därför att arbeta med kost- och livsstilsvanor genom återkommande konsultationer där vi först utvärderar vad som behöver förbättras för att sedan ta tag i en sak i taget. En konsultation pågår i 60 minuter. Antalet konsultationer som behövs för att genomföra förbättringarna bestämmer vi tillsammans.

Företagsträning

Fördelarna med företagsfriskvård är många: bättre gemenskap inom företaget, minskad sjukfrånvaro och minskad risk för arbetsrelaterade skador. Det leder helt enkelt till mer välmående personal på alla plan. Vi designar träningspassen för att passa er verksamhet, med hänsyn till era förutsättningar och önskemål. Under träningspassen kommer det självklart finnas minst en utbildad coach på plats för genomgång av tekniska moment, korrigering av rörelser och som kommer se till att passet flyter på bra för alla närvarande.

Massagebehandling

För en väl fungerande kropp krävs regelbundet underhåll av muskler och vävnader. Vi erbjuder terapeutisk massagebehandling anpassad efter dina önskemål, med fokus på att minska muskelspänningar och förbättra muskelfunktioner.

Massage, 40 minuter: 550 kr

Intresserad? Hör av dig!