Om oss

Totus Fitness ligger i toppmoderna lokaler, precis vid Hjalmar Brantingsplatsen och mindre än 10 minuter från Brunnsparken i centrala Göteborg. Våra träningslokaler består av två rum, ett där vi håller gruppass och en stor Open Gym-yta där våra medlemmar kan träna på egen hand.

Vi fokuserar på effektiv, utvecklande träning och erbjuder olika träningsprogram beroende på vilken nivå du befinner dig på. Oavsett om du behöver hjälp att komma igång med träningen eller tränar på elitnivå har vi erfarenheten och kunskapen att hjälpa dig. Hos oss får du ett strukturerat, hållbart program som passar dina specifika förutsättningar och mål.

450

m2 träningsyta

28

års erfarenhet

200

personer stor familj

8

träningsprogram

Vår verksamhet

Hos oss finns det alltid en coach på plats och det är aldrig mer än tio personer i varje grupp. Alla våra medlemmar får individuell hjälp med anpassning av övningar och tekniska moment, samt feedback på träningen. Varje måndag, tisdag, onsdag och torsdag finns en coach på vår Open Gym-yta för att hjälpa till med teknik, utförande av övningar och andra frågor.

Personligt och utvecklande

Vi fokuserar på utbildande och utvecklande träning, både individuellt och i små grupper. Glädje och bra sammanhållning bland våra medlemmar samt tillgång till coaching är mycket viktigt. Vi vill att du ska vara stark och frisk inte bara de närmsta åren utan genom hela livet. Att träna och lära för långsiktig förbättring av din fysiska kapacitet är att förbättra din hälsa.